SWPS’s medlems side

Vil du være en del af det profesionnel team der udgør Scandinavian Wedding Professional Society, så byder vi dig naturligvis velkommen med åbne arme, og vi sætter pris på din interesse i at blive medlem af SWPS!

Uanset om du er ny leverandør i bryllupsbranchen, en allerede etableret virksomhed eller en veteran inden for eventbranchen, er vi overbevist om at SWPS vil tilføje værdi til dig og din organisation.

Medlemskab i The Scandinavian Wedding Professional Society giver dig mange muligheder for at opbygge relationer gennem et stærkt netværk, kan øge din viden omkring udvikling indenfor branchen, gennem uddannelse og medlemsfordele.

Årligt medlemskab er fra januar til december hvert år og vil blive forholdsmæssigt beregnet for nye medlemmer, der tilmelder sig midtvejs.

Månedligt medlemskab er fra 1. hver måned, startende fra den næste 1. efter tilmelding.

Medlemsskaber:

SWPS + member:

Er for dig der er etableret leverandør i bryllupsbranchen.

Du får med dette medlemsskab adgang til de bedste kompetencer i bryllupsbranchen, medlemsfordele og rabatter på div. events, foredrag og andre tiltag der arrangeres gennem SWPS samt adgang til juridisk hjælp fra vores tilknyttede advokat og incasso bureau med særlige medlems rabatter.

Adgang til SWPS+ members only arrangementer

 

SPWS member:

Er for dig der er leverandør i bryllupsbranchen og har lyst til at blive en del af et større fællesskab, med ligesindende leverandører.

Du får afgang til netværket hvor du får mulighed for at spare med “kollegaer” i branchen, udvikle dig og være med til at højne niveauet generet i branchen.

For at blive medlem:

  • Skal du som minimum have været i bryllupsbranchen i 2 år.

  • Du skal anbefales af et eller flere andre medlemmer af SWPSociety ELLER du skal dokumenterer med (navn, telefon og e-mail) minimum 2 forretnings / samarbejdspartnere med udtalelser samt minimum 2 kundehenvisninger fra afholdte events (navn, telefon og e-mail).

  • Du skal acceptere etiske regler for SWPSociety. (LÆS ETISKE REGELSÆT HER)

{formbuilder:42373}