Bestyrelsen i SWPS

Foreningen består af en rækker erfarne personer der hver repræsentere en sektor i bryllup / event branchen.

På tværs af os alle sammen repræsenterer vi mere end 10.000 virksomheder, som primært består af enkeltmandsvirksomheder og SMV´er

I bestyrelsen sidder

Christel Winther (formand) 

Christel Winther er international bryllupsplanlægger med mere end 20 åre erfaring i planlægning og afvikling af bryllupper for både danske og internationale kunder. Christel har gennem mange år set behovet for en bryllupsbrancheforening - men det blev for alvor en realitet da branchen blev hård ramt i forbindelse med Corona restriktioner og nedlukninger i 2020 / 2021. 

Amalie Haaning Hjorth 

Amalie Hjorth er uddannet Cand.merc.psyk. på CBS og har arbejdet som bryllupsplanlægger og -assistent i Christel Winther Weddings. I sit daglige arbejde såvel som i bryllupsbranchen generelt sætter hun kvalitet, personlighed og professionalisme i højsædet. Gennem flere års praktisk erfaring med bryllupsbranchen er hun nu blevet en del af SWPS’ bestyrelse. 

Thomas Hanke ( Rådgiver) 

Thomas er som advokatfuldmægtig hos North Advokater hvor han primært beskæftiger sig med generel erhvervsret, selskabsret, franchiseret, forhandler- og licensaftaler og inkasso.

Thomas har en baggrund i hotelbranchen hvor han som leder i mange år, har et indgående kendskab til branchen. Thomas har også en baggrund som og iværksætter inden han trådte ind i advokatbranchen, og har derfra stor erfaring med opbygning af virksomhed, franchise og virksomhedsdrift.

Kasper Heebøll Harboe (Hotelier)

Som Forpagter Kokkedal Slot & Hotel Bretagne