Om Swps

HVEM ER VI?

Vi er et netværk af dedikerede leverandører der har det til fælles at bryllupsland er vores arbejdsplads og legeplads. Vi brænder for at yde en fantastisk service og levere fantastiske produkter / ydelser.

Vi er alle professionelle og har mange år i branchen og derved et godt tag på brudepar og med et fælles mål - at give hvert par præcis den bryllupsdag de drømmer om, uanset om vi leverer en ydelse, en vare eller en kombination af begge.

Vores mission i SWPSociety er, at vi er en Bryllupsbrancheforening, der støtter og fremmer professionalismen gennem et stærkt netværk af professionelle leverandører til bryllupsindustrien. Vores ultimative mål er at skabe et sammenhold mellem leverandører på tværs af branchen, hvor alle bidrager til at højne kvalitetsniveauet for kommende

brudepar og derved sætte barren højt for branchen generelt.

Er du professionel bryllupsleverandør, så er dette det rigtige forum for dig!

SWPSociety er lavet til og arbejder for dig der er professionel bryllupsleverandør, og som går op i den gode service, hvor kvalitet er i højsæde. Samtidig værner du om dine og din virksomheds kompetencer og gode ry i branchen.

Når du bliver en del af SWPSociety bliver du en del af et stort fællesskab med andre professionelle fra bryllupsbranchen. Du kommer til at være med til at løfte branchen til et højt og professionelt niveau, samtidig med at du får mulighed for at netværke med dine kollegaer og konkurrenter i branchen. Vi tror på, at vi gennem det gode samarbejde og anbefalinger kan nå endnu længere som en samlede branche og derved i sidste ende kan give brudepar garanti for at pris og kvalitet hænger sammen.